ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 250 γρ. Melissa Σπαγγέτι Νο 6
- 800 γρ. – 1 κιλό αστακό φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 50 γρ. κονιάκ
- 1 κύβο κότας και 750 γρ. νερό ή 750 γρ. ζωμό κότας
- 2 φρέσκιες τομάτες τριμμένες
- 70 ml ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός
- πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- τυρί τριμμένο (προαιρετικό για το σερβίρισμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Άκη Πετρετζίκη.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ 6
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
25'
ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ