fbpx
Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Ανακαλύψτε την ιστορία της Melissa ανά τα χρόνια, γιατί τα ζυμαρικά είναι το καλύτερο φαγητό παγκοσμίως καθώς και τις διαδικασίες παραγωγής των ζυμαρικών μας.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Τα ζυμαρικά Melissa είναι η αρχή. Η αφορμή για να ξεκινήσουν ολόκληρες ιστορίες που έχουν πάντα το πιό απολαυστικό τέλος. Όλοι μαζί μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από ένα πιάτο με λαχταριστά μακαρόνια Melissa. Γιατί τα μακαρόνια Melissa είναι αυτά που αγαπάς για τη γεύση τους και θέλεις πάντα να τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Melissa Σπαγγέτι Νο. 6
  • 5 αυγά
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 1 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι φέτα ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλη τομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τη φλούδα
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  • Λίγη ρίγανη
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 2 λεπτά λιγότερα από τον αναγραφόμενο χρόνο βρασμού. Βουτυρώνουμε ένα κυκλικό πυρέξ ή ταψί.

Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τα τυριά και τα στρώνουμε στο πυρέξ. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το μπέικον, το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά. Τα αφήνουμε για 1-2 λεπτά και βγάζουμε από τη φωτιά.

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι. Ρίχνουμε όλα τα υλικά από το τηγάνι πάνω στα ζυμαρικά και από πάνω προσθέτουμε την τομάτα και λίγη ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.

Γιάμι!

EXTRA TIP
Επιλέξτε ξερή ρίγανη ή φρέσκια ανάλογα την ένταση που θέλετε να δώσετε.
γρήγορα πιάτα, ζυμαρικά, κυρίως γεύμα, οικονομικά, πιάτα για φοιτητές
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ.6
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
60'
ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΖΥΜΑΡΙΚΑ