Σπαγγέτι High Protein με γιαούρτι και κοτόπουλο
γιαούρτι

Σπαγγέτι High Protein με γιαούρτι και κοτόπουλο

ΧΡΟΝΟΣ: 40'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
SHARE:
ΧΡΟΝΟΣ
40'
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 300 γρ. σπαγγέτι Melissa High Protein
  • 500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 κτγ σκόνη σκόρδο
  • 1/2 κτγ σκόνη κρεμμύδι
  • 1 κτγ πάπρικα καπνιστή
  • 1 κτγ μπούκοβο
  • 1/2 κτγ ξερό θυμάρι
  • 400 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό 5%
  • 100 γρ. κίτρινο τυρί light τριμμένο
  • 1 κτσ ψιλοκομμένο φρέσκο μαΐντανό (για το γαρνίρισμα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και μπαχαρικά.
  • Ανακατεύουμε καλά να ντύσουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές.
  • Βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει στο μάτι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  • Βάζουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και το απλώνουμε στην επιφάνεια του.
  • Μόλις πάρει χρώμα, το γυρνάμε κι από την άλλη πλευρά.
  • Χαμηλώνουμε την ένταση στο μάτι
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι, το τριμμένο τυρί κι ανακατεύουμε.
  • Βράζουμε τα σπαγγέτι Melissa High Protein σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, για 2 λεπτά λιγότερο από ότι αναγράφει η συσκευασία.
  • Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε με μια πιρούνα και τα μεταφέρουμε απευθείας στο τηγάνι με το κοτόπουλο.
  • Προσθέτουμε και 100 ml από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
  • Ανακατεύουμε καλά.
  • Σερβίρουμε ζεστά και προαιρετικά γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαΐντανό.
  • Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και μπαχαρικά.
  • Ανακατεύουμε καλά να ντύσουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές.
  • Βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει στο μάτι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  • Βάζουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και το απλώνουμε στην επιφάνεια του.
  • Μόλις πάρει χρώμα, το γυρνάμε κι από την άλλη πλευρά.
  • Χαμηλώνουμε την ένταση στο μάτι
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι, το τριμμένο τυρί κι ανακατεύουμε.
  • Βράζουμε τα σπαγγέτι Melissa High Protein σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, για 2 λεπτά λιγότερο από ότι αναγράφει η συσκευασία.
  • Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε με μια πιρούνα και τα μεταφέρουμε απευθείας στο τηγάνι με το κοτόπουλο.
  • Προσθέτουμε και 100 ml από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
  • Ανακατεύουμε καλά.
  • Σερβίρουμε ζεστά και προαιρετικά γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαΐντανό.
Η συνταγή έγινε με Σπαγγέτι High Protein

Σπαγγέτι High Protein

Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.

Αυθεντικές & γευστικές συνταγές της Melissa
Αυθεντικές & γευστικές
συνταγές της Melissa

Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.

Αναζήτησε στη Melissa!