ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 πακέτο Σπαγγέτι παντζαριού Melissa
- 2 παντζάρια βρασμένα
- 100 γρ. κάσιους ανάλατα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
- 1/2 ξινόμηλο
- 1 χούφτα δυόσμο
- 1/4 κούπας ελαιόλαδο
- Φρέσκο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά για το πέστο σε ένα μούλτι και τα χτυπάμε.
Βράζουμε τα σπαγγέτι παντζαριού 1 λεπτό λιγότερο απ’ότι λέει η συσκευασία.
Τα σουρώνουμε και κρατάμε 1/3 κούπας νερό μέσα στο οποίο έβρασαν.
Βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα αντικολλητικό σκεύος, προσθέτουμε το πέστο και το νερό.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
15'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMAKNOWS