ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 400 γρ. Σπαγγέτι Melissa με καρότο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 300 γρ. μανιτάρια λευκά
- 1 κ. σ. πελτέ ντομάτας
- αλάτι – πιπέρι
- 2 κ. γλ. θυμάρι
- 250 ml χυμό ντομάτας
- 1 κούπα νερό βρασμού ζυμαρικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Melissa με καρότο και τα βράζουμε al dente.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και γυαλίζουμε εκεί το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5′. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, αλάτι & πιπέρι, το θυμάρι, το χυμό ντομάτας και το νερό βρασμού των ζυμαρικών.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20’ μέχρι να δέσει.
Μόλις τα Σπαγγέτι Melissa με καρότο είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα προσθέτουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
25'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMATSITA