Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • Συμβουλές Υγείας
  • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
  • Διαγωνισμοί Melissa
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 400 γρ. Σπαγγέτι Melissa με καρότο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 300 γρ. μανιτάρια λευκά
  • 1 κ. σ. πελτέ ντομάτας
  • αλάτι – πιπέρι
  • 2 κ. γλ. θυμάρι
  • 250 ml χυμό ντομάτας
  • 1 κούπα νερό βρασμού ζυμαρικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Melissa με καρότο και τα βράζουμε al dente.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και  γυαλίζουμε εκεί το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5′. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, αλάτι & πιπέρι, το θυμάρι, το χυμό ντομάτας και το νερό βρασμού των ζυμαρικών.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20’ μέχρι να  δέσει.
Μόλις τα Σπαγγέτι  Melissa με καρότο είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα προσθέτουμε  στη σάλτσα και ανακατεύουμε.

κυριακάτικο γεύμα, κυρίως γεύμα, λαχανικά, οικονομικά, πιάτα light
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
25'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMATSITA