Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • Συμβουλές Υγείας
  • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
  • Ο ΔΡΟΜΟΣ
  • Ο δρόμος προς την κορυφή για τον Στέφανο δεν ήταν εύκολος. Για να φτάσει στο όνειρό του έπρεπε να κάνει θυσίες από μικρός. Έπρεπε να ξεπερνάει τις δυσκολίες, να ξεπερνάει και τον εαυτό του και να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Έπρεπε να μείνει πιστός στις αξίες σε όλα όσα έμαθε από την οικογένειά του. Να μένει πιστός σε όλα όσα έμαθε γύρω από το τραπέζι που μοιραζόντουσαν την αγαπημένη τους γεύση Melissa.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 400 γρ. σπαγγέτι παντζαριού
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • 250 γρ. σολομός φιλέτο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 50 γρ. ούζο
  • 300 γρ. τυρί κρέμα
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • ¼ ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα σπαγγέτι μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό.

Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και κρατάμε 150 γρ. νερό από την κατσαρόλα.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.  Αλείφουμε τον σολομό με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το αλάτι και το πιπέρι.

Σοτάρουμε τον σολομό για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει.

Αφαιρούμε τον σολομό από το τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη σάλτσα και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά.

Ρίχνουμε τα σπαγγέτι στο τηγάνι και ανακατεύουμε με τη σάλτσα.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Σπάμε το σολομό σε κομμάτια και τον ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τον άνηθο. Ανακατεύουμε με μία κουτάλα και σερβίρουμε.

ζυμαρικά, θαλασσινά, κυριακάτικο γεύμα, κυρίως γεύμα
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
50'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ