ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Σπαγγετίνη Νο. 7
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σύγκλινο ή μπέικον
- ½ φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- 1½ κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
- ½ φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
- ½ κ.γ. κορν φλάουρ διαλυμένο σε ελάχιστο νερό
- ½ κ.γ. ζάχαρη
- 150gr παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κ.σ. βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ξύσμα σε ένα μπρίκι με νερό. Μόλις πάρει μία βράση το σουρώνουμε. Το ξαναβάζουμε στο μπρίκι με λίγο νερό και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει 1-2 βράσεις ακόμη το σουρώνουμε.
Μέσα σε καυτό τηγάνι χωρίς λάδι, βάζουμε το σύγκλινο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί. Το σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το ξύσμα και τον χυμό.
Εν τω μεταξύ έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας, τα σουρώνουμε και όπως είναι καυτά τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
Μμμμμμμ.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΝΟ. 7
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
35'
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΜΕ ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ